måndag 7 april 2008

Måndags-muller

2 kommentarer:

Suzesan sa...

Jahaaa. Känns som han och jag är kusiner eller sysslingar på nåt sätt. Näee kanske inte, det är vi nog inte.. eller så var det bara texten som gav assossiationer;) alltså texten i låten.
Gammal goi´ng Låt.
Idag (ja även andra dagar)känner jag mig sån "Wild One"..men bara jag tänker på det så blir jag trött. Jag har sånt vårskrik i mig som du beskrivit tidigare.
Kanske jag ska gå ut och skrika nu. Då kommer alla som känner mig att skratta, för de blir nog inte förvånade! "Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne"..det där är som ett jä*la balans-pusseL*skrattar*Nu är det sol ute iallafall:)och i sinne...eller hur det nu var.
Jag bara busar med texten lite nu när jag skriver.. sorry.
Hoppas ditt "gäst-gig" var bra igår. Berätta gärna. Jag kanske har listat ut vilket program du ska vara med i om det inte är nåt nytt.Kanske.. vi får se om jag har rätt.
Önskar dig en bra dag
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Hej Niklas!

Iggy Pop - riktigt härlig gammal rockare! "The Wild One" är en skön låt, tack för den! Såg Iggy på Gröna Lund för en massa herrans år sedan. Det var en häftig och rockigt skön sommarkväll. Kul hade vi!

Hur gick spelningen igår? Gick det bra med duetten? Bjöd Rival dig på det urgoda mineralvattnet Malmberg Original!?! Man måste ju vara lite "lokalpatriot" och eftersom vi har så fint och gott vatten från Åhus/Yngsjö så bara måste jag slåt ett slag för det :-)!!

Det är strålande vackert vårväder här idag - men vinden är fortfarande kall och jag fick faktiskt skrapa bilrutorna i morse! Som vanligt väldigt skiftande väder alltså!

Du, Niklas, det var en sak som slog mig, som poppade upp i minnet men jag har lite svårt att riktigt komma ihåg hur det var. När du skrev om "barnvagnar modell större" för vuxna så lät det lite bekant, jag vill minnas att jag har sett dig i en musikvideo där du är utklädd till baby och är delvis liggande i en vagn. Minns jag rätt? Var det du som spelade in den videon? Jag kan inte komma på vilken låt det var men jag tror att det var du som sjöng. Jag tror också att det var i TV-programmet Doobidoo jag såg inslaget. Minns jag rätt eller är jag helt fel på det?

Nej, nu börjar kafferasten ta slut... Bäst jag börjar jobba igen. Två timmar till - sen ut i solen!!

Ha det så bra! Önskar dig en bra dag och kväll!

Kramar från Anna Karin