torsdag 3 april 2008

Trötter, Glader, Kloker, Blyger, Butter och Luther. Och jag.
Nästan en hel dag utan några skrivna ord i detta mystiska och ogreppbara etermedium! Ska man känna skuld då kanske? En liten Luther som sitter där på axeln och viskar "uselt", "svagt" och "skärp-dig-för-helvete-och-gör-din-plikt".
Luther är så enkelspårig ibland - han skulle aldrig komma på tanken att en blogg-fri dag kanske skulle vara exakt att göra sin plikt. Ni kanske inte visste att Martin faktiskt har en brorsa. Han heter Gunnar Luther och är precis Martins motsats. Trots likartad uppfostran och föräldrar som försökte ge dem precis samma värderingar blev de så olika. Gunnar skulle veta vad jag snackar om och han skulle säkert slänga ur sig kommentaren: "Det finns annat att göra än att hålla på och göra hela tiden!"
Men han lyckades inte spika upp sin sats helt och hållet i pallet på mig för jag har ändå gjortsaker  idag. En hel del faktiskt. Lagt kyckling i marinad, repat på några låtar jag ska spela i Nyköping imorgon. Någon där har nämligen vunnit mig. Ska bli spännande och se var jag hamnar och hur livet kommer att gestalta sig som lotterivinst. Blir jag tvungen att flytta dit? Får jag mat? Kan jag ha mina barn varannan vecka? Eget rum, veckopeng?  Ja, ni hör...
Sen har jag också spelat in ett tv-program under eftermiddan, men det är så hemligt att jag blev tvungen att avlägga heliga löften och prylar och lova att inte berätta nåt om det. Men jag kan säga att det varken är "Du är vad du äter" eller "Let´s Dance".

Godnatt racing lovers - men innan ni sluter ögonen så njut av den här killen. Han och livet trummar på. (Brought to you by Strömstedt & Gollne)

6 kommentarer:

Anonym sa...

En Korean som ser ut som James Brown!? Vilken inlevelse!
/Sanna

Suzesan sa...

Toker???!!!;)Du förtjänade att ha en bloggfri dag! Men det är skittråkigt när du tar en sån, men du förtjänar det!Men så härligt inlägg. Så kul att nån vann dig. Någon som får sin dag FÖRGYLLd! Ha en bra resa. Kommer säkert bli super.Vem tävlar om dig som lotterivinst om de inte "rullar ut röda mattaN". F*n vad cool status att bli lotterivinst:) Jag dricker vin idag och det är faktiskt gott det här heter Fontana Candida, Frascati, vitt. Jag har aldrig druckit det innan.Ibland köper jag småflaskorna för det gör att man slipper dricka upp hela om det inte är gott. Detta är nog gott till ost.
Jag har haft en ledsendag idag så det var skönt att få läsa ditt inlägg...muntra upp sig lite. Hoppas de släpper iväg dig sen från Nyköping så du kan KOMMA TILLBAKA till bloggeN;)
TV program så kuL.I like! Bra jobbat.
Sov Gott
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Suzesan sa...

Oooppps förresten...trummisen är en stjärna... han vet hur man har roligt:)Han tar för sig!Hahahaha. Asroligt!Han gillar verkligen att spela trummor. Men det är smart för trummisar syns sällan.
Sov Gott
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Hej Niklas!

Naturligtvis får du ta dig en bloggfri dag! Det är ju tråkigt om du känner bloggskrivandet som något tungt och tråkigt "måste", bloggskrivandet ska vara roligt! Känner du för en bloggfri dag så tycker jag du ska unna dig det. Men visst, jag måste ju vara ärlig och erkänna att det är fruktansvärt tomt och tråkigt om du är borta en hel dag!!!

Jag har också en liten Luther som sitter på min axel och klappar mig på huvudet och säger "Duktig flicka!" - så ibland blir jag fruktansvärt arg på mig själv för att jag inte bara slår dövörat till och struntar i vad han säger! Man måste få unna sig att "bara vara", få vara Later ibland UTAN dåligt samvete!

Hoppas det går bra för dig och är trevligt i Nyköping! Måste erkänna att jag är ganska så avundsjuk - jag vill också vinna dig som en "lotterivinst"!! Men, jag behöver inte vinna, du får gärna komma och hälsa på ändå. Du behöver inte vara orolig om du kommer, jag lovar att du ska få mat och bli väl omhändertagen :-)!!

Låter spännande med inspelning av TV-program... Kul! Det ser vi verkligen fram emot! Men hemlisar behöver du väl inte ha för oss på bloggen... Vi lovar att inte skvallra för någon ;-)!!

Vilken underbar trummis!! Vilken inlevelse - till och med headbanging!! Tack för den filmen, Strömstedt & Gollne!

Många kramar från Anna Karin

Pangbruden sa...

Kan man vinna dig? :-) Kan få ha dig som första pris i damklassen på någon skyttetävling framöver i såfall:-) ? Du skulle garanterat göra succe:-) Skämt åsido.. men tanken piggar upp mig:-)

Susjos sa...

Hoppas din dag i Nyköping är bra!!Vilken grej att bli en vinst ;) Kan inte kännas helt fel!?
Och som mina bloggkompisar skriver,klart du ska ta dej en dag "off" från bloggandet,fast jag anar att du inte som Kronblom gör,ligger på soffan då!

Skrattade högt åt trummisen,han är underbar! Snacka om att sångerskan kommer i skymundan!

Kram
Susanne