fredag 11 april 2008

Livsmedel

Vad bra det gick! Börja barnveckan med att glömma att handla. Det enda jag lyckades shoppa idag var Helena von Zweigbergks nya roman som jag är väldigt nyfiken på. Är lite avis på att hon och Benke sitter där i varsitt rum och är författare. Låter så härligt och jag vet att jag bara har den där liksom amerikanska romantiska John Irving-bilden framför ögonen. Sådär som jag vill att författare ska ha det. Ungefär ja-det-är-lite-skönt-stökigt-livet-och-kanske-lite-ostädat-i-rummen-och-vi-bråkar-men-är-allra-bästa-vänner-och-allt-kommer-att-bli-bra-men-först-lite-kriser-om-vi-hittar-varandra-bland-alla-böcker.
Och så kör de Volvo-kombi.

Nej, så är det nog inte i verkliga livet.

Men det ska bli spännande att läsa hennes bok.
Och mjölk, bröd, yoghurt och ost och sånt - är det så viktigt?
Tur att vi ska bort på middag...

6 kommentarer:

Suzesan sa...

Vilken rolig mening den där med alla strecken emellan:)
Jag önskar att jag snart kommer igång med mitt bokläseri på riktigt. Nåt har huggit av min lästråd så jag får knyta ihop den igen...och igen..och igen!
Jo hon spranG och kollade i fönstret hela tiden för Waldners bil stod utanför. Hon var ??tok"kär"?? i honom. Sista gången..ja för det blev sista...så gick hon fram och tryckte näsan mot rutan.Som lite skojigt och för att se lite längre ner...vi jobbade på en tidning. Hon var inte focuserad. Vi andra hörde ett skrik. Ett gällt och så vände hon sig om RÖD I ANSIKTET och kved fram. -"Han står utanför". Då stod Waldner och tittade in på likadant sätt som min jobbarkompis. De tryckte liksom näsa mot näsa.Det tog nog en vecka innan jag slutat skratta varje gång jag såg henne.
Bon Appetit
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Skrev just i tidigare inlägg men glömde säga hur skönt det var med tre poäng! Låter oroande med hönsgård dock...
Återkom gärna om hur Helena v. Z bok var - är nyfiken på den.

Trevlig helg igen...

Kristina

Anonym sa...

Apropå shoppa!!! I veckan har jag shoppat din nya skiva--ÅÅÅÅÅÅ vad den är bra, jag njuter!!

Sara

Anonym sa...

Berlin stad i Coos County, New Hampshire, USA med cirka 10 331 invånare (2000).Coos County är ett administrativt område i delstaten New Hampshire, USA. Coos är ett av tio countyn i staten och ligger i den nordligaste delen av New Hampshire. Huvudstad i countyt är Lancaster.

År 2000 hade Coos County 33 111 invånare vilket är ca 2,5 % av delstatens befolkning. Den totala ytan på countyt är 4 743 km² (4 663 km² är land, 80 km² är vatten).

synd ..jag kan inte klistra in fotot..
K

Anonym sa...

Ikväll blir det stekt färsk strömming med potatismos. Godare än godis. Senare en av världens bästa rockfilmer, "The Spinal Tap".
Kan ses oräkneliga gånger. Nummer ett på listan kommer "The Last Waltz". Underbart emellanåt att vara bortbjuden så man slipper laga mat själv.
All mat med fisk och skaldjur samt allt med Beatles äger.

Rebecca

Susjos sa...

"Det är med äktenskap som med burfåglarna: de som är utanför vill in och de som är innanför vill ut" /Michel de Montaigne

Helena v. Z bok," Ur vulkanens mun", verkar vara tuff läsning om relationer..som man säkert kan känna igen sig i...har inte läst den, väntar på din recension!

Kram
Susanne