torsdag 17 april 2008

Torsdags-tips

4 kommentarer:

Suzesan sa...

GdoMorgon Niklas! Åhhhhhhhh så fin den var. Jag har aldrig hört den. Såna låtar kan man vakna sakta till. Ett bra tips
Hoppas din dag är bra
Lite dis idag men det går ett rykte om strålande sol till helgen varmare än den som varit i veckan. Jag längtar!Barfota i sandaler och tunn tröja..snart så!
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

The Band, America, Emerson,Lake & Palmer, Crosby, Stills & Nash (Young), Fairport Convention, Roxy Music, Paul Simons första tre soloskivor, The Who, Beach Boys "Pet sounds", detta ligger på min stereo idag.
Lyssna på Mikael Ramels "Extra Vagansa" är helt fantastisk!!

musikhälsningar Rebecca

Anonym sa...

Fran dagens Svd-
nu ar det bevisat

JAG AR 82% ROMANTIKER!!

"Romantikfaktor
82
Du är romantiken personifierad. Du älskar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser – både att få och att ge. Romantik är väldigt viktigt för dig, troligtvis ser du på det som grundstenarna i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor känner sig inte bekväma med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig – de är bara mer lågmälda."
PERSONTESTER pa SvD.se

Har Du modet att konfrontera med Ditt rykte ”hopplös romantiker”?

/Krys

Anonym sa...

Svd Publicerad: 17 april 2008,

"Franska författaren Corinne Maier om sin bok No kid - 40 skäl att inte skaffa barn.
....
IRONISK. Sämre ekonomi, sämre sexliv, sämre relationer till vännerna. Corinne Maier räknar upp 40 skäl att inte skaffa barn i sin nya bok No kid. Hon är trött på allt tjat om att barn är livets mening och arg på att barnafödande nästan är en medborgerlig plikt. Någon måste våga tala ut om alla negativa sidor med att ha barn, menar psykoanalytikern, författaren – och tvåbarnsmamman(!). "
och Du med Din "Teach your children"
Hjaaaalp !!!!nagra kommentarer?

/Krys